OM TRIYOGA

TriYoga er en rolig, dybtvirkende, mindful yogaform, for alle der ønsker at gøre noget aktivt for at opnå fysisk og mentalt velvære. Den bringer dig ind i kroppen, løsner op for spændinger så energien kan flyde frit og efterlader både krop og sind renset og med fornyet energi.

Et af TriYogaens særlige kendetegn er det kontinuerlige arbejde med åndedrættet. Endnu et særkende er de bølgende rygbevægelser, der styrker rygsøjlen og smidiggør den finere kernemuskulatur, som ofte overses ved traditionelle træningsformer. Resultatet er en sund, stærk og smidig ryg.

En systematisk tilgang guider dig gennem grundøvelser, der forbereder kroppen på mere udfordrende stillinger og 'flows'. Således undgås skader og den meditative er her ikke kun forbeholdt øvede. 

TriYoga åbner for en ny indsigt i kroppens energier og formidler og indøver et bevægelsesmønster baseret på 'economy of motion', dvs. bevægelser, der er udført opmærksomt og afslappet, uden brug af flere muskler og mere kraft end nødvendigt.

Læs mere her

TriYoga’en opstod i 1980, hvor Kali Ray i forbindelse med en gruppemeditation spontant begyndte at udføre de bevægelser, vi nu kender som TriYoga flows (se også www.triyoga.com).

Hun havde på det tidspunkt ingen erfaring med Hatha-yoga, men havde mediteret fra hun var syv år gammel og havde stået i spidsen for gruppemeditationer fra hun var tolv.

Siden denne oplevelse har hun viet sit liv til udbredelsen af TriYoga.

Hun har for længst opnået international anerkendelse, blev valgt som årets yogalærer af Samata International i 1991 og har været præsenteret på forsiden af en række store yogamagasiner, bl.a. Yoga Journal. Der bliver i dag undervist i TriYoga i mere end 40 lande, og der er på verdensplan mere end 1800 certificerede lærere.